Binnenschilderwerk

U kunt bij ons terecht voor hoogwaardig binnenschilderwerk voor uw woning of bedrijfspand. Wij houden van het verfraaien, in ere herstellen en onderhouden van een diversiteit aan interieurs. Ook voor het opfrissen van ruimtes voor verkoop of verhuur bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij kunnen gebruik maken van de nieuwste verfspuittechniek, waarbij de verf fijntjes verneveld wordt aangebracht. Vooral voor grote ruimtes en voor klassieke ornamenten is dit een uitstekende oplossing met een verbluffend strak resultaat. Vakkundig en zorgvuldig spuiten we een groot scala aan bouwelementen: van wanden en plafonds tot houten deuren en balkconstructies in iedere gewenste kleur. Natuurlijk werken we daarnaast graag op traditionele wijze: met de kwast.

Blits Schilderwerk heeft ruime ervaring met zowel historische interieurs als moderne binnenruimten. Wij denken graag met u mee en beschikken over een uitgebreide collectie kleurenwaaiers en kennis van moderne verf- en decoratietechnieken.

Niet alleen hecht Blits Schilderwerk waarde aan een mooi resultaat, ook vinden wij het van belang om overlast van de werkzaamheden zoveel mogelijk te beperken. Daarom beginnen onze werkzaamheden met het zorgvuldig afdekken en afplakken. Naast professionele stofafzuiging bij het schuren, maken we gebruik van plastic stofdeuren met rits. Onze vakmensen gebruiken bij binnenschilderwerk bovendien alleen oplossings- en geurarme verven.

Wilt u meer weten? Kijk in ons portfolio of neem contact op via het contactformulier.