Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk is een vak apart. Hierbij draait het niet alleen om het verfraaien, maar ook om het beschermen en behouden van bouwkundige elementen en constructies. Voordat we starten, schetsen we een volledig beeld van de benodigde werkzaamheden en formuleren een plan voor de uitvoering. Bij buitenschilderwerk gaat het vaak om het herkennen van mogelijke problemen, waaronder de gevreesde houtrot. Een duurzame sanering van houtrot is onder meer afhankelijk van hoe goed de oorzaak aangepakt wordt. Het inspecteren van zinken goten, loodslabben en omliggende constructies hoort er dan ook vanzelfsprekend bij om oorzaken te achterhalen en problemen te voorkomen.

Voor een mooi én duurzaam resultaat dienen de juiste producten en verfsystemen te worden gekozen. Gedegen kennis en ruime ervaring zijn van groot belang. U kunt hiervoor op ons vertrouwen. Daarnaast maken wij natuurlijk graag van uw woning een kunstwerkje, waarbij een voordeur die glanst als een spiegel ook voor ons de spreekwoordelijke kers op de taart is.

Naast de aandacht voor uw buitenschilderwerk hebben wij oog voor u en uw directe omgeving. Wij wensen met het uitvoeren van de werkzaamheden u zo min mogelijk te belasten. Is het bijvoorbeeld nodig om met een raam open te schuren, dan zullen wij deze aan de binnenzijde dichtplakken om uw woning of kantoor stofvrij te houden. Planten en bloemperken dekken we af met gaas, tegels met stucloper zodat ook die netjes blijven. Deze zorgvuldigheid zien wij als een vanzelfsprekend onderdeel van ons vak.

Wilt u meer weten? Kijk in ons portfolio of neem contact op via het contactformulier.